De Verbeelding

Een visuele, innerlijke reis met meditatie, intuïtieve begeleiding en een persoonlijk kunstwerk als herinnering aan het vrije, krachtige gevoel.

Tijdens een Verbeelding begeleid ik je in meditatie en zie ik symbolische droombeelden die je vertellen over jouw leven. Een verbeelding is heel zacht en werkt ontspannend. Het geeft zicht op het positieve, sterke en blije onafhankelijke deel. Het laat je voelen wie je bent.

 

Bijvoorbeeld:

Een vrouw heeft spanningsklachten. Die klachten vertalen zich voor mij in een dichte, grijze wolk waarin ze omhuld is. Ik zie voor me hoe de wolk weggeblazen wordt en zie haar weer helder, daarna voelt ze zich lichter en energieker.

We bespreken wat de beelden voor haar betekenen en na afloop ontvangt ze deze illustratie.

Wat we doen?

Als sensitieve beelddenker zie ik diverse beelden wanneer ik me op jou afstem tijdens de meditatie. Voor mijn ogen vindt er een positieve verandering in deze beelden plaats. Het kan zorgen voor een shift in je energie, een gevoel van rust en er mogen zijn. Je kunt plezier ervaren en voelen hoe vrij en krachtig je bent.

Daarna bespreken we wat de symboliek van de beelden voor jou betekend, welke inzichten er opkomen en hoe je hier in de toekomst mee om kunt gaan. Een Verbeelding kan een verzachting of verschuiving brengen in hoe je naar het leven kijkt.

We mogen minder denken en meer zijn.

Een Verbeelding kan je bewuster maken van wie je bent, waar je jezelf klein houdt en hoe het voelt om volledig jezelf te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook bijdragen in een verwerkingsproces.

De symbolen van Hetty: We zaten op ons gemak, ik begeleide haar in meditatie en er was ruimte voor haar emoties.
De beelden ontstonden naar aanleiding van haar verhaal, dat ze met me deelde na een intensieve periode.
Na afloop zei ze: ‘Dit voelde als vakantie’.
De illustratie ontving ze later per post met een handgeschreven samenvatting.

Tijdens een Verbeelding kunnen we kijken naar wat je bezighoudt. Dit kan iets fysieks, mentaals of emotioneels zijn. Het is ook goed mogelijk zonder iets specifieks te noemen. Je bent daar helemaal vrij in.

Een Verbeelding is geschikt voor mensen die gevoelig zijn, omdat het heel zacht is. Het kan zorgen voor inzicht in patronen en het helder krijgen van onderliggende overtuigingen die klachten kunnen veroorzaken. Je krijgt de positieve kant te zien, het deel wat je toe wilt laten in je leven.

Na afloop schilder ik fragmenten uit jouw verhaal en ontvang je de persoonlijke illustratie als een tastbare herinnering met een diepere betekenis. De illustratie haalt de kern naar voren en bekrachtigd deze, zodat je eraan herinnerd wordt.

Anderen noemden deze ervaringen tijdens een Verbeelding:

Verbondenheid met het grotere geheel.

Gevoel en besef dat ik altijd gesteund en gedragen word.

Overgave, het is altijd goed.

Ik hoeft het niet alleen te doen.

Connectie met mijn ziel.

Gevoel van helemaal mezelf zijn.

Heel veel liefde en ondersteuning.

Begrip van het grotere geheel.

Minder denken, meer zijn.

Weten dat ik op de juiste weg ben.

Een hogere frequentie.

Gevoelens van kracht, licht, zachtheid, vertrouwen, rust en diepe ontspanning.

Verbonden zijn met de bron.

Tarieven & opties

Een Verbeelding duurt gemiddeld 1,5 uur en is inclusief:

1:1 intuïtieve begeleiding/coaching
Meditatie
Visuele reis afgestemd op jou
Reflectievragen
Een illustratie, kunstwerk of boekje van de beelden

Indicatie van de tarieven:

Een Verbeelding met een handgemaakte illustratie van het lichte, krachtige eindbeeld op stevig papier van 20 x 30 cm.

€ 222,-

Twee sessies met een unieke illustratie op 30 x 40 formaat, waarbij fragmenten van de beelden gecombineerd zijn met woorden.

€ 373,-

Drie sessies met een drieluik van de woorden en beelden, mooi vormgegeven op stevig papier van 20 x 30 cm.

€ 494,-

Een Verbeelding met geschilderde illustraties en gekalligrafeerde tekst in een handgemaakt boekje.

€ 555,-

Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw. De afspraken kunnen we per maand, per twee maanden of per kwartaal inplannen. Je kunt een factuur ontvangen o.v.v. coaching en het is mogelijk om in twee delen te betalen.

De ontmoetingen zijn live of online.

De creatieve uitvoering is maatwerk. We overleggen welk materiaal en formaat het beste past en hier ontvang je een offerte voor.

Heb je interesse of vragen? Ik hoor graag van je.

‘Ze zwom onder water als een zeemeermin, richting een schelp met een parel. De parel werd een kindje en het kindje groeide op tot een prachtige, krachtige ballerina.’

Dit is (in het kort) het verhaal dat ik zag bij de lieve Petra Steenvoorden tijdens een Verbeelding.
We bespraken de symbolische betekenis en na afloop maakte ik deze illustratie voor haar. Als herinnering aan haar kracht en pure eigenheid.

Deze mooie review stuurde Nienke me:

‘De sessie bij Fleur was heel bijzonder. Als beelddenker en beeldmaker weet ik hoe krachtig beelden zijn en daarom was ik zeer geïnteresseerd in een sessie om me te helpen mijn volgende stappen als ondernemer te zetten. Fleur creëerde een fijne sfeer waarin ik me kon openstellen. Ze heeft een fijne stem en begeleid je op een zachte manier door de meditatie. Nog nooit voelde ik zo sterk mijn kruinchakra opengaan. De energie voelde ik helemaal doorstromen naar mijn hart. De beelden die Fleur kon zien en aan me vertelde hadden elementen die ik herkende. Het zijn dingen en vraagstukken waar ik mee bezig ben, maar waar ik Fleur niet over had verteld. De beelden hebben me een bevestiging gegeven in de rol die ik heb in mijn bedrijf en voor mijn klanten. Daardoor durf ik nu met vertrouwen stappen te nemen die ik eerder uitstelde.’

Het was echt heel fijn Fleur, de sessie bij jou! Ik meen elk woord dat hierboven staat.

‘Je staat met je armen gespreid en tussen je handen gaat een gouden regenboogvorm van de ene naar de andere kant.

Je bent jezelf en geniet ervan, van je energie en de kracht. Je beweegt met de energie tussen je handen. Je laat het van links naar rechts stromen. Je maakt het groter en kleiner.

Als je je handen voor je uit beweegt is het een soort harmonica. Je legt je handen even op elkaar. Legt ze over je gezicht. Veegt je tranen weg. Je blijft er mee bewegen.

Het is magie tussen je handen. Je kunt er dingen mee in beweging zetten.’

Dit is een klein onderdeel van de beelden die ik zag bij Ilse tijdens een Verbeelding. We bespraken wat het voor haar betekende. Na de sessie was haar hoofd leeg en voelde ze haar benen stevig op de grond.

Na afloop maakte ik deze illustratie met tekst uit haar persoonlijke verhaal als bekrachtiging van de ervaring.

Nadat ze uit het donkere water komt zet ze een bloemenkroon op haar hoofd. Vervolgens schaatst ze door het leven, sierlijk en krachtig. Ze maakt pirouettes en is tevreden. Haar jurk en haren wapperen in de wind. De woorden ‘zachte kracht’ komen op. Er komen vonken onder haar schaatsen vandaan, symbool voor het vuur dat er in haar zit. Ze geniet van de bezielde actie.

Dit is de beschrijving van een deel van de beelden die ik zag bij Astrid tijdens een Verbeelding. Ik begeleide haar in meditatie waarna deze droombeelden opkwamen. Hierbij voelde ze haar ‘vuurtje branden’. Na afloop ontving ze deze illustratie als tastbare herinnering.

Deze illustratie maakte ik voor Sanne en dit is haar lieve reactie:

‘Fleur doet zoveel mooi en betekenisvol werk. Ze maakt contact met je ziel en wat ze ziet vertaald ze naar kunst.’