De Verbeelding

Een visuele, helende reis met meditatie, intuïtieve begeleiding en een handgemaakt kunstwerk na afloop.

Een verbeelding is volledig afgestemd, waarbij er aandacht is voor datgene wat je het meest bezig houdt. Dit kan iets fysieks, mentaals of emotioneels zijn. We bespreken wat er aan de orde is, ik begeleid je in meditatie, richt mijn aandacht op jouw energie en kijk welk beeld hierbij opkomt en hoe dit beeld gaat veranderen. Dit zorgt voor een verzachting of verschuiving in de richting die je nodig hebt. We bespreken wat het voor jou betekent en welke inzichten hierbij opkomen. Een verbeelding is heel zacht en werkt ontspannend.

Bijvoorbeeld:

Een vrouw heeft spanningsklachten. Die klachten vertalen zich voor mij in een dichte, grijze wolk waarin ze omhuld is. Ik zie voor me hoe de wolk wordt weggeblazen wordt en zie haar weer helder, daarna voelt ze zich lichter en energieker.

We bespreken wat de beelden voor haar betekenen en na afloop ontvangt ze deze illustratie.

Hoe werkt dit? Als sensitieve beelddenker zie ik beelden naar aanleiding van wat je vertelt en voelt. Tijdens de Verbeelding zie ik deze beelden veranderen en ervaar je ontspanning.

Wat we doen?  We starten ontspannen met een meditatie, waarbij ik kijk wat er aan beelden opkomt. Vervolgens bespreken we wat de symboliek betekend voor jou, hoe eventuele klachten zijn ontstaan en hoe je hier in de toekomst mee om kunt gaan. Na afloop ontvang je per post een handgemaakte illustratie met een verbeelding van jouw visuele verhaal, als herinnering met een diepere betekenis.

Het zorgt voor een verschuiving van hoe je iets ervaart in je onderbewustzijn, waardoor de fysieke, mentale of emotionele klacht (dat wat je op dat moment het meest bezig houdt) zich aanpast en verzacht of oplost.

De symbolen van Hetty: We zaten op ons gemak, ik begeleide haar in meditatie en er was ruimte voor haar emoties.
De beelden ontstonden naar aanleiding van haar verhaal, dat ze met me deelde na een intensieve periode.
Na afloop zei ze: ‘Dit voelde als vakantie’.
De illustratie ontving ze later per post met een handgeschreven samenvatting.

Een Verbeelding is geschikt voor mensen die gevoelig zijn, omdat het een hele zachte methode is. Het zorgt voor inzicht in patronen en het helder krijgen van onderliggende overtuigingen die klachten kunnen veroorzaken. Ik laat je de positieve kant zien, het deel wat je toe wilt laten in je leven en dat stuk leg ik vast in een illustratie. Het haalt de kern naar voren en bekrachtigd deze, zodat je er aan herinnerd wordt.

Tarieven

€ 125,-

1:1 consult van 75 min met:
– Meditatie
– Visuele healing
– Een persoonlijke, handgemaakte illustratie
op papier (aquarel, gouache en/of acrylverf)

€ 325,-

1:1 consult van 75 min met:
– Meditatie
– Visuele healing
– Een persoonlijk, handgemaakte schilderij op canvas (acrylverf)

Het is mogelijk om na afloop een op maat gemaakte luisteroefening, meditatie of visualisatie te ontvangen ter ondersteuning.

Er is op dit moment ruimte voor een aantal mensen voor een 1:1 sessie. Een online sessie is mogelijk. Mocht je interesse of vragen hebben dan kun je een berichtje sturen of even bellen.

Deze mooie review stuurde Nienke me:

‘De sessie bij Fleur was heel bijzonder. Als beelddenker en beeldmaker weet ik hoe krachtig beelden zijn en daarom was ik zeer geïnteresseerd in een sessie om me te helpen mijn volgende stappen als ondernemer te zetten. Fleur creëerde een fijne sfeer waarin ik me kon openstellen. Ze heeft een fijne stem en begeleid je op een zachte manier door de meditatie. Nog nooit voelde ik zo sterk mijn kruinchakra opengaan. De energie voelde ik helemaal doorstromen naar mijn hart. De beelden die Fleur kon zien en aan me vertelde hadden elementen die ik herkende. Het zijn dingen en vraagstukken waar ik mee bezig ben, maar waar ik Fleur niet over had verteld. De beelden hebben me een bevestiging gegeven in de rol die ik heb in mijn bedrijf en voor mijn klanten. Daardoor durf ik nu met vertrouwen stappen te nemen die ik eerder uitstelde.’

Het was echt heel fijn Fleur, de sessie bij jou! Ik meen elk woord dat hierboven staat.

Deze illustratie maakte ik voor Sanne en dit is haar lieve reactie:

‘Fleur doet zoveel mooi en betekenisvol werk. Ze maakt contact met je ziel en wat ze ziet vertaald ze naar kunst.’

‘Voldaan, zelfverzekerd en met plezier bepaalt ze haar koers’.

Dit was het beeld dat ik zag bij Sonja van Voel je Zenja.

Tijdens een Verbeelding zag ik haar weg tot nu toe, met als uitkomst deze opgewekte vis-onderzeeboot, cruisend door het universum.

‘Toevallig’ had ze net ervoor een film over onderzeeërs gekeken…