Volg je vuur

Coaching & begeleiding bij (spirituele) ontwikkeling in werk en privé

Als je iets anders wilt, er iets ontbreekt in je leven, je jezelf wilt ontplooien, verdieping en zingeving wil ervaren. Wanneer je je talenten, kwaliteiten, kennis, ervaringen en levenslessen wilt bundelen en van daaruit iets moois in de wereld wil brengen.

Als je vuurtje niet brandt en je vindt het lastig om bij je gevoel te komen, kun je het gevoel hebben dat er iets ontbreekt. Je voelt dat er meer in je zit. Zonde!

Want jouw bijdrage aan deze wereld mag waardevol zijn. Inspirerend, helpend, helend, vol energie en levenslust. Als ik je daarbij mag begeleiden met inzichten en nieuwe ervaringen, jouw vuurtje mag aanwakkeren, dan ben ik ook ‘on fire’. Dat is mijn vuur.

Wat we gaan doen? Naar binnen keren, samen kijken wat jou bezighoudt en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Onderwerpen als: jezelf zijn, je intuïtie helder krijgen, omgaan met gevoeligheid, diep ontspannen en je richting vinden kunnen voorbijkomen.

Je mag voelen hoe het is om afgestemd te zijn, in verbinding met een groter geheel, terwijl je stevig staat.

Door met je aandacht naar binnen te keren kun je ontspannen en kom je terug bij je intuïtie. Vanuit rust en vertrouwen weet je wat goed voor je is en wat je te doen staat. Dan hoor je het fluisteren van je innerlijke stem, zonder dat deze overstemd raakt door de ruis van gedachten.

Ons lichaam vertelt ons wat we nodig hebben. Alleen luisteren we soms niet goed.

visualisatie

 

De kosten voor een 1:1 afspraak van 75 minuten zijn € 90,- inclusief btw.

Een serie van 5 sessies is € 399,- en 10 sessies zijn € 775,-.

De afspraken zijn online, live buiten in de polder, bij het kampvuur of in de sfeervolle studio. Tijdens een traject ontvang je een persoonlijke, handgemaakte illustratie en/of tekst als herinnering aan hetgeen er besproken is en een meditatie en/of visualisatie ter ondersteuning.

Wil je vrijblijvend kennis maken? Dit kan telefonisch of online. Zo kun je kennis maken met mijn werkwijze en kijken we of je op de juiste plek bent.

Word je hier enthousiast van? Mail me even.

Met mijn heldere intuïtie, open-mind en liefdevolle aanwezigheid begeleid ik je graag in jouw proces.