Volg je vuur

Mentorship, met persoonlijke teksten & illustraties – Begeleiding bij spirituele ontwikkeling in werk en privé.

Als je iets anders wilt, er iets ontbreekt in je leven, je jezelf wilt ontplooien, verdieping en zingeving wil ervaren. Wanneer je je talenten, kwaliteiten, kennis, ervaringen en levenslessen wilt bundelen en van daaruit iets moois in de wereld wil brengen.

Want jouw bijdrage aan deze wereld mag waardevol zijn. Inspirerend, helpend, helend, vol energie en levenslust. Wanneer ik je daarbij mag begeleiden met inzichten en nieuwe ervaringen, jouw vuurtje mag aanwakkeren, dan ben ik ook ‘on fire’. Dat is mijn vuur.

Stel je voor dat je twee vuurtjes hebt. Een in je buik, dat staat voor daadkracht, intuïtie, verlangens en plezier. En een in je hart, je ziel, dat raakt aan de reden van ons bestaan. Wanneer deze vuurtjes niet volledig branden en we leven vanuit ons denken, kunnen we het gevoel hebben dat er iets ontbreekt. Je voelt dat er meer is.

In dit op jouw afgestemde traject ontvang je diepgaande support. Je mag voelen hoe het is om ‘aligned’ te zijn, in verbinding met een groter geheel, terwijl je stevig staat.

Met deze sessies leer je onderscheid te maken tussen denken en weten. Weg van je hoofd (overtuigingen, piekeren en twijfelen), naar je hart en naar je buik, waar je intuïtie helder is. Je leert manieren om jezelf vragen te stellen, waarbij het juiste antwoord intuïtief volgt.

Wat we gaan doen? De aandacht naar binnen keren, samen kijken wat jou bezighoudt en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Onderwerpen als: jezelf zijn, je intuïtie helder krijgen, omgaan met gevoeligheid, de controle loslaten en diep ontspannen kunnen voorbijkomen.

Dankzij de gesprekken kom je terug bij je intuïtie en weet je wat goed voor je is. Je weet welke beslissingen je mag nemen vanuit rust en overgave (in plaats van angst en piekeren). Van hieruit ontstaat ontspanning, spirituele ontwikkeling, motivatie en inzicht in gedrag. Vanuit stilte en vertrouwen mag je missie, je levensdoel, helder worden.

visualisatie

In de stilte hoor je het fluisteren van je ziel, zonder dat deze overstemd raakt door de ruis van gedachten.

Wat ik doe? Ik luister, stel vragen, stem af op jou, deel mijn inzichten en wat ik energetisch zie gebeuren en ik zorg ervoor dat er  rust, ontspanning en overgave ontstaat. Het gevolg is dat je sneller groeit, eerder helderheid ervaart over hetgeen er speelt in je leven, beseft wat je op dat moment nodig hebt, daarnaar kunt handelen, er blokkades oplossen, je ontspant, makkelijker in balans kunt blijven en op jezelf kunt richten. Je aandacht blijft meer gecentreerd (een gevoel van in contact zijn met jezelf, je lichaam, je ziel en het universum) in plaats van dat je naar buiten of op anderen gericht bent. Dit maakt het makkelijker om met je (hoog)gevoeligheid om te gaan.

De afspraken zijn online, live buiten in de polder of in de sfeervolle studio. Tijdens dit traject ontvang je een aantal persoonlijke, handgemaakte illustraties en teksten als reminder aan hetgeen er besproken is.

Het is mogelijk om na afloop een op maat gemaakte luisteroefening, meditatie of visualisatie te ontvangen ter ondersteuning.

De mogelijkheden voor de 1:1 sessies zijn nu tijdelijk:

Een enkele sessie van 75 minuten voor € 90,-. Een set van 5 sessies is € 399,- en 10 sessies zijn € 775,-.

Wil je vrijblijvend kennis maken? Dit kan telefonisch of online. Zo kun je kennis maken met mijn werkwijze en kijken we of je op de juiste plek bent. Als we beiden een ja voelen besluiten we wanneer we starten. Het is ook mogelijk om te beginnen met een losse sessie en van daaruit verder te kijken wat het beste past.

Word je hier enthousiast van? Mail me even.

Met mijn heldere intuïtie, open-mind en liefdevolle aanwezigheid begeleid ik je graag in jouw proces.