Verbeeldend ontwerp

Samen creëren

Eigenzinnige ontwerpen, kunstwerken, illustraties, schilderijen, teksten, foto’s en creatieve ideeën. Ik stem me af op jou, je missie en visie en laat de beelden en teksten daar bij aansluiten. Die kunnen gebruikt worden voor een kunstwerk, note-books, inzichtkaarten, posters, art-prints, katoenen tassen, boekenleggers, social media content etc. Hierbij verbeeld ik jouw verhaal en maken we er samen iets moois van.

In 2005 startte ik als zelfstandig fotografe in opdracht en met vrij werk. Ik werkte voor diverse (grote en kleinere) opdrachtgevers en exposeerde in galeries en musea. In 2016 startte ik daarnaast met het schrijven van teksten, webdesign en ontwerp, met name voor bewuste ondernemers.

De mogelijkheden:

-> Afbeeldingen zoals: illustraties, foto’s en collages, volledig afgestemd op jouw bedrijf. Deze kun je inzetten voor drukwerk en online gebruik. Je kunt denken aan unieke afbeeldingen die passen bij jouw persoonlijkheid en geschikt zijn voor een card deck, katoenen tassen, vaasjes, luciferdoosjes, social media content, waterflessen etc. Ik zit altijd bomvol ideeën en zie oneindig veel mogelijkheden.

-> Content creatie: Sfeervolle foto’s, beeldende teksten en sprekend ontwerp om jouw doelgroep te bereiken, enthousiasmeren en/of inspireren.

-> Een kunstwerk speciaal voor jou of je bedrijf (of als cadeau voor een geliefde ;). Naar aanleiding van een gesprek, komen er beelden en kleuren bij me op die ik omtover tot een kunstwerk. Dit kun je ophangen, maar ook inzetten in je communicatie.

-> Verbeelding: een visuele, innerlijke reis met meditatie, intuïtieve begeleiding en een persoonlijk kunstwerk als herinnering aan het vrije, krachtige gevoel. Op deze pagina vind je meer voorbeelden.

Op deze pagina zie je een kleine selectie uit het werk van de afgelopen jaren.

Word je hier blij van? Twijfel je of het iets is voor je? Wil je meer zien? Wil je iets, maar weet je nog niet wat?

Kennismaken is leuk 🙂 info@fleurkooiman.nl

Illustraties

Ilustratie in gouache inzichtkaarten art-print

Fotografie

Vrij werk & opdracht

Ontwerp fotocollages voor kaartspel
Opdrachten

Maasstad Ziekenhuis, Rabobank, Itum Solutions, Star-mdc, Stichting Promotie Schiedam, Galerie Poonberg, Koninklijke Schouwburg Den Haag, Bergarde Galleries, Ministerie van Justitie, Campagne, Gemeente Midden-Delfland,  Spijkenisse Medisch Centrum, LuxImprove, en anderen.

Exposities

Boijmans van Beuningen, Bergarde Galleries, Theater van Louny – Tsjechie, Gemeentemuseum Den Haag, Het Kasteel van Rhoon, Re:Rotterdam Art Fair, Hulstkampgebouw Rotterdam, De StadsGalerij Breda, et cetera.

Prijzen en nominaties

Museum Boijmans van Beuningen – Winnaar ‘Over smaak valt te twisten’, TENT/CBK ‘Zomersalon’, Gemaal op Zuid en Turing Nationale Gedichtenwedstrijd, et cetera.