Vision board

Zet je positieve intentie  met een vision board.

Een vision board is een mooie manier om vanuit je onbewuste je dromen en verlangens weer te geven. Je gebruikt het als een bron van inspiratie om jezelf te motiveren.

We starten met een visualisatie waarbij je een intentie plaatst, of een doel voor ogen houdt: hetgeen jij wilt realiseren in je leven. Van daaruit verzamel je woorden, kleuren en beelden die hier bij aansluiten. Je krijgt helder wat voor jou van belang is en kunt een realistisch plan gaan maken.

Een vision board werkt inspirerend en geeft focus. Het geeft jouw toekomstvisie weer, jouw doelen en jouw verlangens. Het ondersteunt je, geeft focus en werkt als reminder. Door gebruik van foto’s ontstaat er een beeldassociatie.

Aan het einde van de middag vertalen we de gekozen beelden, woorden en kleuren zodat je je board echt begrijpt.

Mijn tip
Neem persoonlijke foto’s of dingetjes mee om toe te voegen. Er zijn allerlei tijdschriften aanwezig, maar om zeker te zijn dat je de juiste plaatjes of teksten voor jouw bord vindt, raad ik je aan om specifieke tijdschriften m.b.t. je hobby of interesses zelf mee te nemen.

We werken met een kleine groep, tussendoor is er thee en kun je genieten van lekkere hapjes.

De workshop vision board is inclusief:
– Materiaal (tijdschriften, scharen, lijm, kleurpotloden, viltstiften)
– Papier
– Coaching
– Drankjes en lekkers

Datum: nader bekend te maken. Geef het gerust aan wanneer je interesse hebt.

Kosten: € 65,00 p.p. incl. btw voor particulieren en € 85,00 p.p. excl. btw voor bedrijven. Reserveer je voor mei? Dan ontvang je 10% korting.

Toegevoegde waarde
Dankzij mijn opleiding op de kunstacademie en jarenlange ervaring als fotografe heb ik geleerd foto’s te ‘lezen’. Dit combineer ik op deze wijze met mijn werk als coach. Het is ontzettend mooi om te zien hoe een vision board helderheid en inzicht geeft en je zo op scherp stelt.

Aanmelden kan via: info@fleurkooiman.nl of 06-53907407.

Deze workshop is ook prima geschikt voor teams of om samen met een vrienden- of netwerkgroep te doen. Voor meer informatie of een offerte kunt je contact opnemen via info@fleurkooiman.nl