Retraite

Een aantal dagen in september, op een mooie plek in Nederland. Met diepe ontspanning en verdieping. Met zachte Yoga, mooie meditaties, Yoga nidra, de natuur in, lekker eten, bewustwording en inzichten.

We starten met het onderzoeken van ieders persoonlijke thema voor deze dagen en komen daar in de verschillende sessies op terug. Je kunt hierbij denken aan een intentie die we inzetten tijdens Yoga nidra sessies, het kampvuur en die we op een creatieve manier verwerken als aandenken voor thuis.

Tijdens de Yoglessen en meditaties richten we de aandacht naar binnen op een zachte manier, waarbij er ruimte is voor alles wat zich aandient.

Deze retraite is een moment om naar binnen te keren en stil te staan bij wat er nodig is. Er is tijd en ruimte om tot rust te komen, te genieten en te bezinnen. Maar ook voor gezelligheid, delen, verdieping en leren van en met elkaar.

De hele retraite kun je genieten van kruidenthee en lekkere, verantwoorde hapjes.

Het programma en de locatie maken we half juni bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden? Heb je vragen? Je kunt me een berichtje sturen via mail, app of social media.

Een idee van het programma

Start met lichte snack fruit/noten
Yoga & meditatie
Ontbijt
Buitenactiviteit/wandeling (of binnen afhankelijk van het weer)
Lunch
Meditatie in beweging/activiteit vanuit flow/Yoga nidra
Pauze met thee en lekkers
Rust
Diner
Meditatie/kampvuur/gesprekken

Vertragen en verwonderen, laat je verrassen door nieuwe inzichten.