Visuele Healing

Een healing sessie van 75 minuten, waarbij je energie verandert.

Hoe werkt dit? Als sensitieve beelddenker zie ik beelden naar aanleiding van wat je vertelt en voelt. Tijdens de healing zie ik deze beelden veranderen en wijzigt er iets in je energie.

Bijvoorbeeld:

– Een vrouw heeft spanningsklachten. Die vertalen zich voor mij in een dichte, grijze wolk waarin ze omhuld is. De wolk wordt weggeblazen, waarna ze zich lichter en energieker voelt.

Wat we doen?  We starten ontspannen met een meditatie, waarbij ik kijk wat er aan beelden opkomt. Vervolgens bespreken wat dit betekend voor jou, hoe eventuele klachten zijn ontstaan en hoe je hier in de toekomst mee om kunt gaan. Na afloop ontvang je per post een handgemaakte illustratie met een verbeelding van jouw visuele verhaal, als herinnering met een diepere betekenis.

Een visuele healing is geschikt voor mensen die gevoelig zijn, omdat het een hele zachte methode is. Het zorgt voor inzicht in patronen en het helder krijgen van onderliggende overtuigingen die klachten kunnen veroorzaken.

Het is mogelijk om na afloop een op maat gemaakte luisteroefening, meditatie of visualisatie te ontvangen ter ondersteuning.

Er is op dit moment plek voor een paar mensen voor een 1:1 sessie. Mocht je interesse of vragen hebben dan kun je een berichtje sturen of even bellen.

Voor een gesprek van 75 min met een illustratie geldt een introductieprijs van € 115,-
Een online sessie is mogelijk.